All you can eat Bergen op Zoom

Er zijn verschillende redenen waarom u in ons Griekse all you can eat restaurant in Bergen op Zoom komt eten. Ons authentieke Griekse Restaurant Athene vindt u midden in het centrum van de stad en hier proeft u de echte Griekse sfeer. Loop gerust eens binnen of reserveer alvast een tafel om onbeperkt Grieks te kunnen eten.

Kom naar hét Grieks all you can eat restaurant van Bergen op Zoom

Bij Grieks Restaurant Athene vinden we het belangrijk u een unieke smaakbeleving te geven. Zo maakt u nog eens kennis met de echte Griekse keuken! Dit komt terug in de producten die we gebruiken en de manier waarop we onze tapasgerechten maken. Alle tapasgerechten van onze all you can eat zijn vers bereid en worden geïmporteerd uit Griekenland. U geniet van onbeperkt Grieks eten en kiest uit heerlijke tapasgerechten, zoals:

  • Varkenshaas in champignonsaus
  • Gepelde garnalen met overbakken kruidenboter en kaas
  • Kipfilet met chilisaus
  • Gebakken mosselen
  • Gefrituurde Griekse kaasballetjes

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Geef een avond all you can eat bij ons restaurant cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw geliefde, familie of uw vrienden? Geef dan onze ‘Restaurant Athene Dinercheque’ cadeau. Dit werkt als volgt. U geeft het bedrag aan voor de dinercheque. Vervolgens zorgen wij met onze Griekse gastvrijheid en ambiance dat diegene een fantastische avond beleeft. Hij of zij geniet van een gezellige avond met onbeperkt Grieks eten in ons all you can eat restaurant in Bergen op Zoom.

Laat het u smaken!

Wij ontvangen u graag in ons Grieks all you can eat restaurant aan de Fortuinstraat 18 in Bergen op Zoom. Om u een goed beeld te geven van ons prachtige restaurant, kunt u ons fotoboek bekijken. Reserveer uw tafel door te bellen naar 0164 26 66 04. Heeft u vragen over ons concept voor onbeperkt Grieks eten, de mogelijkheden voor bestellen of over de bereikbaarheid? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week geopend.