Restaurant maandag open

In Grieks Restaurant Athene in hartje Bergen op Zoom geniet u zeven dagen per week van heerlijke Griekse specialiteiten, want ons restaurant is gewoon op maandag open. Het mag dan wel het begin van een nieuwe (werk)week zijn, maar uit eten is altijd een belevenis. Helemaal in ons restaurant. Hier geniet u namelijk van de échte Griekse sfeer en van heerlijke gerechten waarvan de ingrediënten rechtstreeks uit Griekenland komen. Het is alsof we Griekenland dichterbij brengen.

Proef de Griekse specialiteiten in ons restaurant dat op maandag open is

U bent bij ons aan het juiste adres als u eens lekker wilt uit eten in een restaurant dat op maandag open is. Elk gerecht is met passie voor de Griekse keuken voor u bereid en bestaat enkel uit dagverse ingrediënten. Gaat u voor een voorgerecht? Kies dan meerdere voorgerechten, zoals de dolmades, tirosalata en elies & peperies, en deel deze met uw gezelschap. Als hoofdgerecht heeft u keuze uit veel vlees- en visspecialiteiten van de grill, uit de oven en uit de pan. Dankzij een gevarieerde menukaart vindt u ongetwijfeld het gerecht waar u zin in heeft. En… u kunt ook thuis genieten van onze gerechten, door ze af te halen.

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Start uw week goed met onbeperkt tapas

Uw week écht goed starten doet u met ons tapas menu. Van maandag tot en met donderdag staan wij voor u klaar met heerlijke tapasgerechten die u onbeperkt kunt bestellen. Op de tapaskaart vindt u onder andere gebakken ansjovis, bladerdeeghapjes gevuld met spinazie, tzatziki, gefrituurde Griekse kaasballetjes en kalamarakia. Dat is pas genieten in een restaurant dat op maandag open is, nietwaar?

Reserveer uw tafel vandaag nog

Loopt het water u al in de mond? Reserveer dan vandaag nog uw tafel in ons restaurant dat op maandag is geopend. Dit doet u door te bellen naar 0164 26 66 04. Zo sluit u uw maandag goed af en bereid u zich optimaal voor op de rest van de week!