Ons restaurant is ook op maandag open

In Grieks Restaurant Athene in hartje Bergen op Zoom geniet u zeven dagen per week van heerlijke Griekse specialiteiten, want ons restaurant is ook gewoon op maandag open. Het mag dan wel het begin van een nieuwe (werk)week zijn, maar uit eten is ook op maandag altijd een belevenis. Zeker in ons restaurant. Hier geniet u namelijk van de échte Griekse sfeer en van heerlijke gerechten waarvan de ingrediënten rechtstreeks uit Griekenland komen. Het is alsof we Griekenland dichtbij brengen!

Proef de Griekse specialiteiten in ons restaurant dat op maandag open is

U bent bij ons aan het juiste adres als u eens lekker t uit eten wilt in een restaurant dat op maandag open is. Elk gerecht is met passie voor de Griekse keuken voor u bereid en bestaat enkel uit dagverse ingrediënten. Gaat u voor een voorgerecht? Kies dan meerdere voorgerechten, zoals de dolmades, tirosalata en elies & peperies, en deel deze met uw gezelschap. Als hoofdgerecht heeft u keuze uit veel vlees- en visspecialiteiten van de grill, uit de oven en uit de pan. Dankzij een gevarieerde menukaart vindt u ongetwijfeld een gerecht naar wens. U kunt bovendien ook thuis in Bergen op Zoom genieten van onze gerechten door ze af te halen.

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Start uw week goed met onbeperkt tapas

Uw week écht goed starten doet u met ons tapasmenu. Van maandag tot en met donderdag staan wij voor u klaar met heerlijke tapasgerechten die u onbeperkt kunt bestellen. Op de tapaskaart vindt u onder andere gebakken ansjovis, bladerdeeghapjes gevuld met spinazie, tzatziki, gefrituurde Griekse kaasballetjes en kalamarakia. Dat is pas lekker uit eten in een restaurant dat op maandag open is, nietwaar?

Reserveer uw tafel vandaag nog

Loopt het water u al in de mond? Ga dan uit eten bij ons Griekse restaurant dat ook op maandag open is. U reserveert eenvoudig een tafel door te bellen naar 0164 26 66 04. Zo sluit u uw maandag goed af en bereid u zich optimaal voor op de rest van de week!