Heerlijke tapas in Bergen op Zoom

Voor de beste Griekse tapas komt u naar ons restaurant in Bergen op Zoom vlak bij Roosendaal. Bij Grieks Restaurant Athene staan wij van maandag tot donderdag voor u klaar met heerlijke tapasgerechten die u onbeperkt kunt bestellen. Op de andere dagen bieden wij ons a la carte menu aan. Sinds 1987 vindt u ons authentieke restaurant midden in het centrum van Bergen op Zoom waar u geniet van een sfeervolle ambiance.

Geniet van heerlijke Griekse tapas bij het beste restaurant van Bergen op Zoom

Op maar twintig minuten rijden van Roosendaal ligt het restaurant waar ze de beste tapas serveren. Geniet samen met uw vrienden of familie van onze Griekse gerechten. Alles wat wij in de keuken gebruiken is vers. Dit komt ook sterk terug in de manier waarop wij onze gerechten in ons Griekse tapas restaurant Athene in Bergen op Zoom bereiden. Dit doen wij met uit Griekenland geïmporteerde verse producten. Doe alvast inspiratie op door de gevarieerde menukaart te bekijken. Loopt het water u ook al in de mond?

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Geniet van de Griekse gastvrijheid

Laat u verwennen en onderdompelen in de fijne ambiance van ons restaurant. Bij ons tapas restaurant in de buurt van Roosendaal draait het niet alleen om het heerlijke menu, maar ook om de gehele Griekse beleving. Wij werken al meer dan 30 jaar hard om het u als gast volledig naar uw zin te maken. Dit doen wij met veel passie en genot door u kennis te laten maken met de Griekse gastvrijheid. Daarom zijn we een van de beste restaurants van Bergen op Zoom!

Wij ontvangen u graag in ons authentieke restaurant!

Wacht dus niet langer en kom langs bij Grieks Restaurant Athene, een van de beste Griekse tapas restaurants in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal! Wij zijn iedere dag van de week voor u geopend, ook om af te halen. Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Dan is reserveren slim. Dit doet u door te bellen naar 0164 26 66 04. Reserveer direct en geniet in een van de beste restaurants van Bergen op Zoom.  Komt u binnenkort langs om te genieten van ons heerlijke eten.?Waan u echt in Griekenland en geniet. Zien we u snel?