Heerlijke tapas in Bergen op Zoom

Voor heerlijke Griekse tapas komt u naar ons restaurant in Bergen op Zoom. Bij Grieks Restaurant Athene staan wij van maandag tot donderdag voor u klaar met heerlijke tapasgerechten die u onbeperkt kunt bestellen. Op de andere dagen bieden wij ons à la carte menu aan. Sinds 1987 vindt u ons authentieke Griekse restaurant midden in het centrum van Bergen op Zoom, waar u geniet van lekkere tapas en een sfeervolle ambiance.

Geniet van heerlijke Griekse tapas bij ons restaurant in Bergen op Zoom

Kom bij ons langs en geniet samen met uw vrienden of familie van onze Griekse gerechten. Alles wat wij in de keuken gebruiken is vers. Alle gerechten zijn uitsluitend bereid met uit Griekenland geïmporteerde verse producten. Als u Griekse tapas in ons restaurant bestelt, proeft u dit meteen. Doe alvast inspiratie op door de gevarieerde menukaart te bekijken. Loopt het water u ook al in de mond?

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Geniet van onze Griekse gastvrijheid

Laat u verwennen en onderdompelen in de fijne ambiance van ons restaurant. Bij ons Griekse tapas restaurant in Bergen op Zoom draait het niet alleen om het heerlijke menu, maar om de gehele Griekse beleving. Wij werken al meer dan 30 jaar hard om het u als gast volledig naar uw zin te maken. Dit doen wij met veel passie en genot door u kennis te laten maken met de Griekse gastvrijheid.

Wij ontvangen u graag in ons authentieke restaurant!

Wacht niet langer en kom genieten van Griekse tapas bij ons restaurant in Bergen op Zoom. Wij zijn iedere dag van de week geopend, dus ook op maandag. Wilt u zeker zijn van een tafel? Dan is reserveren slim. Dit doet u door te bellen naar 0164 26 66 04. Hopelijk tot binnenkort!